Werkwijze

Mijn werkwijze hangt af van het type ondersteuning waarvoor je kiest. Ik zet ze voor je op een rij.

Waarom Schrijfservice?

Wil je meer tijd overhouden voor jouw business? Door gebruik te maken van de CoMotive Schrijfservice kies je voor gemak.

Zo werkt het

  1. Bij aanvang van onze samenwerking bespreken we jouw tekstwensen, wie je ermee wilt bereiken en met welk doel je ze inzet.
  2. We stemmen af welke schrijfstijl het beste aansluit op jouw organisatie en doelgroep.
  3. Op basis van jouw briefing, ontvang je van mij een heldere offerte voor de teksten voor jouw website, nieuwsbrief, blog, klantencase of vacaturetekst.
  4. Vervolgens stuur je je tekstopdrachten via de mail, en zorg ik dat je binnen een tot vijf werkdagen over heldere teksten beschikt.

Meer weten?

Waarom Communicatie Support?

Met Communicatie Support beschik je over een flexibele en schaalbare oplossing voor de uitvoering van jouw (online) communicatieactiviteiten.

Zo werkt het

  1. We overleggen op welk gebied je ondersteuning wilt, bijvoorbeeld je online zichtbaarheid vergroten, een contentkalender opstellen, meer volgers op LinkedIn of Facebook, of een nieuwsbriefmodule implementeren
  2. Jouw wensen vertalen we naar concrete en meetbare doelen, bijvoorbeeld het aantal nieuwe volgers op LinkedIn, aanvragen via je website, paginabezoeken.
  3. We stellen het gewenst aantal uren per maand vast waarbinnen we aan ons doel werken.
  4. Door de korte communicatielijnen blijf je nauw betrokken bij de voortgang en werken we samen aan het gewenste resultaat.

Mijn stijl: fris, persoonlijk en oog voor detail. Ik begeleid jouw communicatieproject van A tot Z.

Meer weten?

Waarom Interim communicatie?

Een interimmer komt goed van pas tijdens een piekperiode, onderbezetting of als tijdelijke vervanging van een collega.

Zo werkt het

Als interimmer verdiep ik mij in en verbind mij aan jouw bedrijf of instelling voor een periode van drie maanden tot een jaar.

Tijdens deze periode houd ik de ontwikkelingen in jouw branche op de voet bij. Zo krijg ik de kans om met je mee te groeien en je van relevante adviezen te voorzien.

Geef me de sleutel van het fietsenhok en een login, that’s all I need! Ik ben snel ‘up and running’ en stand-by op het moment dat jij dat nodig hebt.

Meer weten?

Netwerken werkt

Met mij haal je niet alleen een flexibele en hands-on communicatie pro in huis. Ook heb je toegang tot mijn professionele netwerk dat bestaat uit:

webbouwers, grafisch vormgevers, fotografen, experts op het gebied van verandercommunicatie, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, werkmethoden, agile coaching, personal branding, systeemcoaching, duurzaamheid en organisatieadvies.

En dan vergeet ik er vast nog een aantal!

Gaat jouw vraag verder dan mijn specialisme?

Laat het me weten, ik breng je graag met een professional uit mijn netwerk in contact!

Zin in communicatie?

7 + 1 = ?