IK BEN CORINNE

ondernemend,

communicatie-pro, 

moeder, vragensteller,

tekstschrijver, allrounder

over-corinne

Tik voor tekst!

Ik ben Corinne. Communicatieprofessional met een tik voor tekst. Altijd benieuwd naar jouw verhaal.

Na mijn studie Communicatie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven, werkte ik ruim twintig jaar in communicatiefuncties bij diverse bedrijven. Zo weet ik wat er komt kijken bij een drukbezette communicatie-afdeling.

Ik raakte gefascineerd door de mogelijkheden van online marketing en besloot mijn kennis op dit terrein te verdiepen. Net in de periode dat de economische crisis in de bouw toesloeg en ik mijn baan verloor. Een keerpunt in mijn ‘veilige’ bestaan.

Tijd om de bakens te verzetten en in mezelf te investeren. Het werd de post-hbo-opleiding Online Marketing, en dat bracht zoveel in beweging! Dat ik uiteindelijk besloot om in 2013 de sprong te maken naar mijn eigen bedrijf.

CoMotive was geboren.

“Je verwoordt het zo mooi”

Zin in communicatie!

Ik werk voornamelijk op interimbasis als communicatiespecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Zo ben ik te vinden in de zakelijke dienstverlening, maakindustrie en onderwijs. Goed voor de broodnodige variatie en die ervaring is weer waardevol bij andere projecten.

Mijn aanpak kenmerkt zich door het aanbrengen van structuur in de communicatie: hoe kunnen we slimmer communiceren met dezelfde beschikbare tijd en budget. Wil je daar meer over weten? Neem contact met mij op, ik kijk graag met je mee naar je huidige situatie en waar je wilt verbeteren.

Daarnaast haal je met mij tegelijk een schrijver in huis: teksten voor web, nieuwsbrieven, socials of persberichten. Schrijven geeft mijn werk als communicatiespecialist letterlijk zin in communicatie!

Zin in communicatie!

Al snel ontdekte ik dat schrijven mij veel voldoening geeft. Teksten voor web, nieuwsbrieven, magazines of persberichten. Schrijven geeft mijn werk als communicatiespecialist letterlijk zin in communicatie! Ik verzorg dan ook regelmatig schrijfopdrachten.

Verder werk ik op interimbasis als communicatiespecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches zoals zakelijke dienstverlening, maakindustrie, ICT, mkb, en corporatiebranche. Goed voor de broodnodige variatie en die ervaring is weer waardevol bij andere projecten.

CoMotive: waarom deze naam?

Het woord ‘motive’ is afgeleid van het Latijnse woord ‘motivare’. En dat betekent letterlijk:
in beweging zetten. Co staat voor samen.

CoMotive wil dus zeggen: samen met communicatie in beweging komen.

Dat ik ook nog Corinne Moerman heet, is dan geen toeval;)

e-Comotive

Ik woon in een mooie en groene omgeving, vlakbij mijn geboortestad Eindhoven. Samen met mijn man Luc en onze jongste zoon. De oudste is uitgevlogen!
Mijn vrije uurtjes? Naast tijd doorbrengen met gezin en vrienden, geniet ik van natuur, lekker koken en muziek. En laatst heb ik mijn oude hobby, pianospelen, weer opgepikt.

Mijn zintuigen staan altijd aan en ik ben geprikkeld door de laatste nieuwtjes op het gebied van trends, smaken en stijlen. Mijn manier om te ontspannen!

Ik streef een gezonde leefstijl na, wat betreft voeding en beweging. Op mijn mintgroene e-bike trap ik filevrij de hele Brainportregio door, dus ook naar onze afspraak!

Zin in coffee & connect?

5 + 0 = ?